Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij bemiddelen recruiters en HR-professionals voor zowel vast als interim

Recruitment Partner bemiddelt arbeidsmarkt-specialisten en HR-professionals naar een nieuwe vaste baan of naar een passende interim-opdracht. Denk hierbij aan:

Recruitement Partner Kandidaten

  • corporate recruiters (junior/medior/senior), campus recruiters, talent acquisition specialisten, recruitment managers, arbeidsmarktcommunicatie specialisten
  • hr-adviseurs, hr business partners, hr medewerkers, hr managers, compensation & benefits specialisten, learning & development specialisten

Ben jij zo’n professional en ben je op zoek naar een partner die je kan helpen aan en begeleiden naar een nieuwe uitdaging? Dan is het een goed idee om je bij ons in te schrijven en je CV toe te sturen, bij voorkeur Nederlandstalig en als Word-document.

Ik zoek een vaste baan

Zet in je begeleidend schrijven wat je wensen zijn, wat je graag als volgende stap in je loopbaan zou willen doen, wat voor soort organisatie wel of juist niet bij je past, wat je salarisindicatie is en hoe lang je maximaal wilt reizen van huis naar je werk. Hoe meer informatie je ons in dit stadium verstrekt, des te beter kunnen we rekening houden met jouw wensen.

En als ik eenmaal ben ingeschreven?

Hoewel we dat het liefste zouden willen, lukt het ons niet om met iedereen persoonlijk kennis te maken. Dat doen we graag als zich een vacature voordoet waarvan wij denken dat hij interessant voor jou kan zijn. We nodigen je dan bij ons uit voor een persoonlijke, uitgebreide kennismaking. Als we gezamenlijk besluiten dat de onderhavige functie daadwerkelijk geschikt voor jou zou kunnen zijn, zullen wij je voorstellen bij onze opdrachtgever en is de sollicitatieprocedure van start. Wij begeleiden je intensief gedurende de gehele procedure, geven je tips en adviezen en fungeren als klankbord om je optimaal voor te bereiden op je gesprekken bij je potentiële werkgever.

Ik ben ZZP’-er en zoek een interim-opdracht

Bij Recruitment Partner komen geregeld aanvragen binnen voor interim HR en recruitment professionals. Dus het is absoluut relevant om je in te schrijven. Vervolgens gaan we met je in gesprek als zich een passende opdracht aandient. Daarbij bespreken we de inhoud van de opdracht met je, de ervaringseisen die de opdrachtgever stelt, de duur van de opdracht, de gewenste inzet en het beschikbare tarief. Als alles past, stellen we je voor en is de eerste stap naar een nieuwe interim-opdracht gezet.

Goed om te weten: interim-opdrachten worden vanwege de vereiste snelheid van acteren meestal niet op de website gepubliceerd.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als je vragen hebt.